Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Propadnutá buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 596 kJ /
5 162 kcal
Bílkoviny106,00 g
– z toho živočišné bílkoviny33,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny72,60 g
Tuky187,90 g
– nasycené30,73 g
– nenasycené140,25 g
–– mononenasycené99,75 g
–– polynenasycené40,50 g
––– omega 310,38 g
Vláknina42,74 g
Cholesterol 1,20 g
Sodík 468 mg
Sůl1,66 g
Sacharidy740,29 g
– cukry312,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1 hrnek 1 hrnek cukru Cukr bílý 250 g
1 hrnek 1 hrnek vlažné vody Voda 250 ml
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
5 PL 5 PL kakaa Kakao prášek 125 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 2 tvarohy (vanička) Tvaroh polotučný
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1/2 sáčku 1/2 sáčku vanilkového pudinku Puding v prášku 24 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.