Nutriční hodnoty (Propadnutá buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 21 596 kJ / 5 162 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 106,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 72,60 g |
| Tuky | 187,90 g |
| – nasycené | 30,73 g |
| – nenasycené | 140,25 g |
| –– mononenasycené | 99,75 g |
| –– polynenasycené | 40,50 g |
| ––– omega 3 | 10,38 g |
| Vláknina | 42,74 g |
| Cholesterol | 1,20 g |
| Sodík | 468 mg |
| Sůl | 1,66 g |
| Sacharidy | 740,29 g |
| – cukry | 312,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek vlažné vody | Voda | 250 ml |
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 5 PL 5 PL kakaa | Kakao prášek | 125 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 2 2 tvarohy (vanička) | Tvaroh polotučný | |
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1/2 sáčku 1/2 sáčku vanilkového pudinku | Puding v prášku | 24 g |