Nutriční hodnoty (Propadnutá buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 596 kJ / 5 162 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 72,60 g |
Tuky | 187,90 g |
– nasycené | 30,73 g |
– nenasycené | 140,25 g |
–– mononenasycené | 99,75 g |
–– polynenasycené | 40,50 g |
––– omega 3 | 10,38 g |
Vláknina | 42,74 g |
Cholesterol | 1,20 g |
Sodík | 468 mg |
Sůl | 1,66 g |
Sacharidy | 740,29 g |
– cukry | 312,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek vlažné vody | Voda | 250 ml |
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
5 PL 5 PL kakaa | Kakao prášek | 125 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 2 tvarohy (vanička) | Tvaroh polotučný | |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1/2 sáčku 1/2 sáčku vanilkového pudinku | Puding v prášku | 24 g |