Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Závitky z krkovice se zelím a špekem, dušené v papiňáku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 777 kJ /
3 532 kcal
Bílkoviny23,39 g
– z toho živočišné bílkoviny14,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,39 g
Tuky349,08 g
– nasycené165,38 g
– nenasycené179,08 g
–– mononenasycené151,15 g
–– polynenasycené27,93 g
––– omega 31,30 g
Vláknina17,38 g
Cholesterol 280 mg
Sodík 10,75 g
Sůl26,91 g
Sacharidy35,12 g
– cukry25,24 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 silnějších plátků vepřové krkovice Vepřová krkovice
300 g 300 g Debrecínského špeku vcelku (nakrájeného na 5 špalíků) Špek 300 g
100 g 100 g Debrecínského špeku (nakrájeného na drobné kostičky) Špek 100 g
500 g 500 g okapaného kysaného zelí Zelí bílé kvašené 500 g
200 ml 200 ml sladšího bílého vína Víno bílé suché 200 ml
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 1 větší cibule (nakrájená nadrobno) Cibule čerstvá 70 g
1 1 zarovnaná lžíce sladké uzené papriky Paprika uzená
1 kostka 1 kostka zeleninového bujónu Bujón zeleninový 10 g
1 1 zarovnaná lžíce Solamylu Bramborový škrob
100 ml 100 ml studené vody Voda 100 ml
mletý pepř Pepř černý mletý
nit na zajištění závitků

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.