Nutriční hodnoty (Závitky z krkovice se zelím a špekem, dušené v papiňáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 14 777 kJ / 3 532 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,39 g |
Tuky | 349,08 g |
– nasycené | 165,38 g |
– nenasycené | 179,08 g |
–– mononenasycené | 151,15 g |
–– polynenasycené | 27,93 g |
––– omega 3 | 1,30 g |
Vláknina | 17,38 g |
Cholesterol | 280 mg |
Sodík | 10,75 g |
Sůl | 26,91 g |
Sacharidy | 35,12 g |
– cukry | 25,24 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 silnějších plátků vepřové krkovice | Vepřová krkovice | |
300 g 300 g Debrecínského špeku vcelku (nakrájeného na 5 špalíků) | Špek | 300 g |
100 g 100 g Debrecínského špeku (nakrájeného na drobné kostičky) | Špek | 100 g |
500 g 500 g okapaného kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
200 ml 200 ml sladšího bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 1 větší cibule (nakrájená nadrobno) | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 zarovnaná lžíce sladké uzené papriky | Paprika uzená | |
1 kostka 1 kostka zeleninového bujónu | Bujón zeleninový | 10 g |
1 1 zarovnaná lžíce Solamylu | Bramborový škrob | |
100 ml 100 ml studené vody | Voda | 100 ml |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
nit na zajištění závitků |