Nutriční hodnoty (Karbanátky s kapustou a hlívou ústřičnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 762 kJ / 2 572 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 175,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 145,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,06 g |
| Tuky | 139,57 g |
| – nasycené | 45,48 g |
| – nenasycené | 81,03 g |
| –– mononenasycené | 62,17 g |
| –– polynenasycené | 18,86 g |
| ––– omega 3 | 0,77 g |
| Vláknina | 50,05 g |
| Cholesterol | 902 mg |
| Sodík | 1,38 g |
| Sůl | 2,73 g |
| Sacharidy | 135,90 g |
| – cukry | 24,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g mletého masa | Vepřový ořez | 800 g |
| 1/2 hlávky 1/2 hlávky menší kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 350 g |
| 250 g 250 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 250 g |
| 2 2 oloupané nakrájené cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 palici 1 palici oloupaného rozetřeného česneku | Česnek čerstvý | 90 g |
| 2 2 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |
| trochu trochu vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 2 lžičky 2 lžičky koření na mletá masa | Provensálské koření | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| kousek kousek sádla | Sádlo vepřové | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| trochu trochu strouhanky na obalování karbanátků | Strouhanka pšeničná | |
| olej na smažení | Olej řepkový |