Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sleďová pomazánka vajíčková s příchutí pesta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 183 kJ /
1 000 kcal
Bílkoviny19,45 g
– z toho živočišné bílkoviny18,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,39 g
Tuky97,31 g
– nasycené56,71 g
– nenasycené35,07 g
–– mononenasycené31,63 g
–– polynenasycené3,44 g
––– omega 30,36 g
Vláknina5,12 g
Cholesterol 773 mg
Sodík 208 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy10,51 g
– cukry5,77 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 krabička 1 krabička sleďů na gdaňský způsob (170 g, Lidl) Sleď filet
1 1 hustý bílý jogurt 150 g Jogurt kravský bílý 1,5%
2 2 vejce (uvařená natvrdo) Vejce slepičí 140 g
2 KL 2 KL pesta s rajčaty a bazalkou Pesto červené
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1 stroužek 1 stroužek uzeného česneku (lze i normální, ale větší stroužek) Česnek čerstvý 7 g
100 g 100 g změklého másla Máslo kravské 100 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
citronová šťáva dle chuti Šťáva z citrónu
paprika červená Paprika červená čerstvá
cherry rajčata Rajčata cherry
bazalka na ozdobu Bazalka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.