Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodový dort se želatinou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 655 kJ /
1 830 kcal
Bílkoviny60,64 g
– z toho živočišné bílkoviny60,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,24 g
Tuky61,98 g
– nasycené15,34 g
– nenasycené34,45 g
–– mononenasycené26,40 g
–– polynenasycené8,05 g
––– omega 31,54 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 1,33 g
Sodík 738 mg
Sůl1,85 g
Sacharidy257,00 g
– cukry199,50 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
150 g 150 g cukru krupice Cukr bílý 150 g
1,5 lžíce 1,5 lžíce oleje Olej řepkový 16.5 ml
225 g 225 g polohrubé mouky (nebo hladké) Mouka pšeničná polohrubá 225 g
3/4 lžičky 3/4 lžičky kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 3.75 g
1,5 sáčku 1,5 sáčku vanilkového pudinkového prášku Puding v prášku 72 g
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
jahodová marmeláda Marmeláda jahodová
čerstvé jahody Jahody čerstvé
červené dortové želé Želatina cukrářská
mandle na posyp boků Mandle neloupané
tuk na vymazání formy Margarín
mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.