Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pórková polévka s petrželovými noky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 302 kJ /
1 028 kcal
Bílkoviny9,83 g
– z toho živočišné bílkoviny0,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,13 g
Tuky83,12 g
– nasycené53,25 g
– nenasycené28,64 g
–– mononenasycené26,15 g
–– polynenasycené2,49 g
––– omega 30,30 g
Vláknina8,21 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 135 mg
Sůl0,27 g
Sacharidy56,14 g
– cukry3,98 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
velký pórek Pórek čerstvý
mrkev Mrkev čerstvá
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
petržel Petržel kořenová čerstvá
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
1 lžíce 1 lžíce pol. mouky Mouka pšeničná polohrubá 11 g
sůl Sůl mořská
1,5 l 1,5 l vody Voda 1500 ml
vajíčko Vejce slepičí
4 lžíce 4 lžíce hrubé mouky (dle velikosti vajíčka) Mouka pšeničná hrubá 60 g
petrželová nať Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.