Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí s bazalkovo - rajčatovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 683 kJ /
1 597 kcal
Bílkoviny193,57 g
– z toho živočišné bílkoviny191,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,17 g
Tuky82,95 g
– nasycené29,64 g
– nenasycené45,34 g
–– mononenasycené38,85 g
–– polynenasycené6,49 g
––– omega 31,65 g
Vláknina4,23 g
Cholesterol 463 mg
Sodík 1,57 g
Sůl3,78 g
Sacharidy17,78 g
– cukry12,13 g
––– laktóza5,78 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí prsa Kuře prso 700 g
2 2 větší rajčata zbavená semen Rajče červené čerstvé 120 g
6-8 6-8 sušených rajčat Dužina červeného rajčete sušená
2 kl 2 kl kaparů Kapary 10 g
2 2 sardelové řezy Ančovičky v oleji
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
8-10 8-10 černých oliv Olivy čerstvé zralé
drcené chilli papričky Chilli paprička čerstvá
50 g 50 g parmazánu Parmezán 50 g
3-4 pl 3-4 pl olivového oleje Olej olivový 38.5 ml
hladkolistá petrželka Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
2 PL 2 PL čerstvého smetanového sýru Sýr tavený 30 g
100 ml 100 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 100 ml
sušená bazalka Bazalka sušená
čerstvá bazalka Bazalka čerstvá
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.