Nutriční hodnoty (Kuřecí s bazalkovo - rajčatovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 683 kJ / 1 597 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 193,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 191,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,17 g |
Tuky | 82,95 g |
– nasycené | 29,64 g |
– nenasycené | 45,34 g |
–– mononenasycené | 38,85 g |
–– polynenasycené | 6,49 g |
––– omega 3 | 1,65 g |
Vláknina | 4,23 g |
Cholesterol | 463 mg |
Sodík | 1,57 g |
Sůl | 3,78 g |
Sacharidy | 17,78 g |
– cukry | 12,13 g |
––– laktóza | 5,78 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
2 2 větší rajčata zbavená semen | Rajče červené čerstvé | 120 g |
6-8 6-8 sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
2 kl 2 kl kaparů | Kapary | 10 g |
2 2 sardelové řezy | Ančovičky v oleji | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
8-10 8-10 černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
drcené chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
50 g 50 g parmazánu | Parmezán | 50 g |
3-4 pl 3-4 pl olivového oleje | Olej olivový | 38.5 ml |
hladkolistá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
2 PL 2 PL čerstvého smetanového sýru | Sýr tavený | 30 g |
100 ml 100 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
sušená bazalka | Bazalka sušená | |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |