Nutriční hodnoty (Kuřecí s bazalkovo - rajčatovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 683 kJ / 1 597 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 193,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 191,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,17 g |
| Tuky | 82,95 g |
| – nasycené | 29,64 g |
| – nenasycené | 45,34 g |
| –– mononenasycené | 38,85 g |
| –– polynenasycené | 6,49 g |
| ––– omega 3 | 1,65 g |
| Vláknina | 4,23 g |
| Cholesterol | 463 mg |
| Sodík | 1,57 g |
| Sůl | 3,78 g |
| Sacharidy | 17,78 g |
| – cukry | 12,13 g |
| ––– laktóza | 5,78 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
| 2 2 větší rajčata zbavená semen | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 6-8 6-8 sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
| 2 kl 2 kl kaparů | Kapary | 10 g |
| 2 2 sardelové řezy | Ančovičky v oleji | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 8-10 8-10 černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
| drcené chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
| 50 g 50 g parmazánu | Parmezán | 50 g |
| 3-4 pl 3-4 pl olivového oleje | Olej olivový | 38.5 ml |
| hladkolistá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 PL 2 PL čerstvého smetanového sýru | Sýr tavený | 30 g |
| 100 ml 100 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| sušená bazalka | Bazalka sušená | |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |