Nutriční hodnoty (Rybí filé v alobalu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 996 kJ / 716 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 146,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 144,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,96 g |
| Tuky | 4,54 g |
| – nasycené | 0,95 g |
| – nenasycené | 2,65 g |
| –– mononenasycené | 0,88 g |
| –– polynenasycené | 1,78 g |
| ––– omega 3 | 0,80 g |
| Vláknina | 11,30 g |
| Cholesterol | 480 mg |
| Sodík | 619 mg |
| Sůl | 1,48 g |
| Sacharidy | 18,60 g |
| – cukry | 12,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 ks 4 ks rybího filé | Treska filet | 800 g |
| 2 2 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| olivový olej | Olej olivový |