Nutriční hodnoty (Česnekovo-rozmarýnová panenka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 491 kJ / 1 073 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 163,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 159,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,88 g |
| Tuky | 38,11 g |
| – nasycené | 12,07 g |
| – nenasycené | 19,19 g |
| –– mononenasycené | 16,18 g |
| –– polynenasycené | 3,01 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 4,82 g |
| Cholesterol | 362 mg |
| Sodík | 688 mg |
| Sůl | 1,60 g |
| Sacharidy | 18,18 g |
| – cukry | 1,14 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600-800 g 600-800 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 700 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| několik několik snítek čerstvého rozmarýnu | Rozmarýn čerstvý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| černý pepř (nejlépe čerstvě mletý) | Pepř černý | |
| 1 lžíce 1 lžíce soleného másla (nebo máslo a špetka soli) | Máslo kravské | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| studený vývar nebo voda | Vývar hovězí | |
| 1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |