Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pomazánka z brambor, žervé, rajčat a vajíček)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 340 kJ /
798 kcal
Bílkoviny40,00 g
– z toho živočišné bílkoviny34,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,44 g
Tuky49,84 g
– nasycené16,50 g
– nenasycené27,87 g
–– mononenasycené20,42 g
–– polynenasycené7,45 g
––– omega 31,36 g
Vláknina5,96 g
Cholesterol 567 mg
Sodík 1,08 g
Sůl2,51 g
Sacharidy44,46 g
– cukry7,56 g
––– laktóza2,56 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g brambor vařených - nastrouhat na velké slzičce Brambor zimní 200 g
2 KL 2 KL oleje ochuceného (např. ze sušených rajčat) Olej řepkový 10 ml
80 g 80 g žervé Žervé 80 g
1 PL 1 PL hořčice plnotučné Hořčice plnotučná 15 g
3 PL 3 PL tatarky majonézy, případně jogurtu či zakysanky Smetana kravská zakysaná 12%
2 2 vejce natvrdo - nakrájet drobně Vejce slepičí 140 g
50 g 50 g šunky - nakrájet na jemné nudličky Šunka vepřová vařená 50 g
1 - 2 1 - 2 okurky sladkokyselé - nakrájet na malé kostičky Okurka polní zavařená
1 1 rajče - pouze tuhou dužinu - nakrájet na drobné kostičky Rajče červené čerstvé 60 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.