Nutriční hodnoty (Dušená mrkev s kedlubnou na orientálním koření)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 016 kJ / 243 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,52 g |
Tuky | 11,99 g |
– nasycené | 0,93 g |
– nenasycené | 10,49 g |
–– mononenasycené | 7,24 g |
–– polynenasycené | 3,25 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 10,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 2,58 g |
Sacharidy | 21,76 g |
– cukry | 13,53 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
1 1 kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky římského kmínu | Římský kmín mletý | 3.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného zázvoru (můžeme použít i čerstvý) | Zázvor sušený | 2.5 g |
špetka špetka skořice | Skořice ceylonská | |
špetka špetka chilli | Chilli paprička sušená |