Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušená mrkev s kedlubnou na orientálním koření)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 016 kJ /
243 kcal
Bílkoviny6,52 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,52 g
Tuky11,99 g
– nasycené0,93 g
– nenasycené10,49 g
–– mononenasycené7,24 g
–– polynenasycené3,25 g
––– omega 30,90 g
Vláknina10,88 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,05 g
Sůl2,58 g
Sacharidy21,76 g
– cukry13,53 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
1 1 kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky římského kmínu Římský kmín mletý 3.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného zázvoru (můžeme použít i čerstvý) Zázvor sušený 2.5 g
špetka špetka skořice Skořice ceylonská
špetka špetka chilli Chilli paprička sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.