Nutriční hodnoty (Rychlá česnečka z vody po vaření brambor)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 620 kJ / 148 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,67 g |
| Tuky | 11,33 g |
| – nasycené | 0,80 g |
| – nenasycené | 10,07 g |
| –– mononenasycené | 7,02 g |
| –– polynenasycené | 3,06 g |
| ––– omega 3 | 0,90 g |
| Vláknina | 3,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 7 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 9,10 g |
| – cukry | 1,02 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| alespoň 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky majoránky | Majoránka sušená | 3.5 g |
| zeleninový bujon (v kostce nebo kelímku) | Bujón zeleninový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| sušený libeček | Libeček sušený | |
| sušená petrželka | Petržel nať sušená | |
| sušená celerová nať | Petržel nať čerstvá | |
| (voda ve které se vařily brambory se solí, kmínem, případně bylinkami) | Brambor zimní |