Nutriční hodnoty (Zapečený plněný květák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 471 kJ / 1 547 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 57,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 144,89 g |
| – nasycené | 77,82 g |
| – nenasycené | 62,57 g |
| –– mononenasycené | 54,13 g |
| –– polynenasycené | 8,43 g |
| ––– omega 3 | 0,59 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 519 mg |
| Sodík | 4,83 g |
| Sůl | 12,21 g |
| Sacharidy | 3,47 g |
| – cukry | 2,67 g |
| ––– laktóza | 2,77 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 celý květák | Květák čerstvý | |
| 10 dkg 10 dkg slaniny | Špek | 100 g |
| 1 1 Hermelín | Hermelín | 100 g |
| 10 dkg 10 dkg Nivy nebo jiného sýra s plísní | Niva 50% t. v s. | 100 g |
| šunka nebo salám, klidně suchý | Šunka vepřová vařená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| zakysaná smetana - malý kelímek kelímek | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 2 2 vrchovaté lžíce strouhaného parmazánu | Parmezán |