Pikantní grilovaná žebra
Dobře ochucená žebra patří k nejoblíbenějším připravovaným dobrotám v grilovací sezoně. Jejich příprava se sice prodlouží potřebnou dobou odležení, ale výsledek je famózní. Ten kdo má rád pálivé chutě, jistě ocení tuto variantu.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 886 kJ / 212 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,86 g |
Tuky | 11,88 g |
Vláknina | 6,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 79 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 20,43 g |
Postup přípravy
Krok 1: Marinádu vytvoříme tak, že do hmoždíře dáme všechny suroviny a vytvoříme z nich pastu.
Krok 2: Připravenou marinádou potřeme žebra a necháme 12 hodin odležet v ledničce.
Krok 3: Grilujeme do měkka.
Zveřejněno 23. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní grilovaná žebra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xR6n
Moje poznámka
Pikantní grilovaná žebra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xR6n
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 11 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 12 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 12 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 12 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 12 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šneci z listového těsta
Kava 2 před 6 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 8 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 9 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 11 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 12 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 12 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 14 hodinami
Květákové placičky
Linova před 14 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 15 hodinami
Suroviny:
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
olej,
omáčka chilli,
česnek,
sůl,
pepř
Komentáře (1)