Nutriční hodnoty (Jablíčkový řez)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 178 kJ / 4 584 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 52,55 g |
Tuky | 136,45 g |
– nasycené | 15,45 g |
– nenasycené | 109,72 g |
–– mononenasycené | 76,63 g |
–– polynenasycené | 33,09 g |
––– omega 3 | 9,26 g |
Vláknina | 31,85 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 456 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 702,95 g |
– cukry | 330,20 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek pískového cukru | Cukr bílý | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
10 lžic 10 lžic oleje | Olej řepkový | 110 ml |
4 lžíce 4 lžíce rumu | Rum | 68 ml |
1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
hrst hrst rozinek | Rozinky | |
4 4 středně velká jablka | Jablko čerstvé | 600 g |