Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablíčkový řez)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 178 kJ /
4 584 kcal
Bílkoviny78,41 g
– z toho živočišné bílkoviny25,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny52,55 g
Tuky136,45 g
– nasycené15,45 g
– nenasycené109,72 g
–– mononenasycené76,63 g
–– polynenasycené33,09 g
––– omega 39,26 g
Vláknina31,85 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 456 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy702,95 g
– cukry330,20 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 hrnek 1 hrnek pískového cukru Cukr bílý 250 g
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
10 lžic 10 lžic oleje Olej řepkový 110 ml
4 lžíce 4 lžíce rumu Rum 68 ml
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
hrst hrst rozinek Rozinky
4 4 středně velká jablka Jablko čerstvé 600 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.