Nutriční hodnoty (Fenykl s jablky a bílým vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 254 kJ / 300 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,18 g |
Tuky | 18,82 g |
– nasycené | 6,79 g |
– nenasycené | 11,88 g |
–– mononenasycené | 10,44 g |
–– polynenasycené | 1,44 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,70 g |
– cukry | 9,78 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší hlíza fenyklu | Fenykl hlíza | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 červená jablka (mohou být jakákoliv, ale červená v pokrmu lépe vypadají:-) ) | Jablko čerstvé | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
cca 100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |