Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fenykl s jablky a bílým vínem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 254 kJ /
300 kcal
Bílkoviny1,25 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,18 g
Tuky18,82 g
– nasycené6,79 g
– nenasycené11,88 g
–– mononenasycené10,44 g
–– polynenasycené1,44 g
––– omega 30,04 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 9 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy14,70 g
– cukry9,78 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší hlíza fenyklu Fenykl hlíza
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 červená jablka (mohou být jakákoliv, ale červená v pokrmu lépe vypadají:-) ) Jablko čerstvé
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
sůl Sůl mořská
cca 100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.