Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí žaludky na pórku,připravené v papiňáku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 565 kJ /
2 286 kcal
Bílkoviny162,40 g
– z toho živočišné bílkoviny156,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,35 g
Tuky164,87 g
– nasycené74,60 g
– nenasycené86,50 g
–– mononenasycené68,20 g
–– polynenasycené18,30 g
––– omega 31,23 g
Vláknina11,99 g
Cholesterol 579 mg
Sodík 4,87 g
Sůl11,60 g
Sacharidy34,13 g
– cukry12,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g kuřecích žaludků Žaludky kuřecí 800 g
150 g 150 g Debrecínského špeku (můžeme použít i jinou slaninu) Špek 150 g
200 g 200 g pórku (zelenou i bílou část) Pórek čerstvý 200 g
1 nožka 1 nožka Maďarské klobásy Klobása 220 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky prolisovaného česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky celého kmínu Kmín 2.5 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 1 zarovnaná lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
150 ml 150 ml vody Voda 150 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.