Nutriční hodnoty (Kuřecí žaludky na pórku,připravené v papiňáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 565 kJ / 2 286 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 162,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 156,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,35 g |
Tuky | 164,87 g |
– nasycené | 74,60 g |
– nenasycené | 86,50 g |
–– mononenasycené | 68,20 g |
–– polynenasycené | 18,30 g |
––– omega 3 | 1,23 g |
Vláknina | 11,99 g |
Cholesterol | 579 mg |
Sodík | 4,87 g |
Sůl | 11,60 g |
Sacharidy | 34,13 g |
– cukry | 12,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g kuřecích žaludků | Žaludky kuřecí | 800 g |
150 g 150 g Debrecínského špeku (můžeme použít i jinou slaninu) | Špek | 150 g |
200 g 200 g pórku (zelenou i bílou část) | Pórek čerstvý | 200 g |
1 nožka 1 nožka Maďarské klobásy | Klobása | 220 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky prolisovaného česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky celého kmínu | Kmín | 2.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 1 zarovnaná lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |