Nutriční hodnoty (Kuřecí žaludky na pórku,připravené v papiňáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 565 kJ / 2 286 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 162,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 156,05 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,35 g |
| Tuky | 164,87 g |
| – nasycené | 74,60 g |
| – nenasycené | 86,50 g |
| –– mononenasycené | 68,20 g |
| –– polynenasycené | 18,30 g |
| ––– omega 3 | 1,23 g |
| Vláknina | 11,99 g |
| Cholesterol | 579 mg |
| Sodík | 4,87 g |
| Sůl | 11,60 g |
| Sacharidy | 34,13 g |
| – cukry | 12,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g kuřecích žaludků | Žaludky kuřecí | 800 g |
| 150 g 150 g Debrecínského špeku (můžeme použít i jinou slaninu) | Špek | 150 g |
| 200 g 200 g pórku (zelenou i bílou část) | Pórek čerstvý | 200 g |
| 1 nožka 1 nožka Maďarské klobásy | Klobása | 220 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky prolisovaného česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky celého kmínu | Kmín | 2.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 1 zarovnaná lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| 150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |