Nutriční hodnoty (Špagety s fenyklem, kuřecím masem a ančovičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 23 240 kJ / 5 554 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 614,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 611,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
| Tuky | 327,39 g |
| – nasycené | 98,10 g |
| – nenasycené | 196,13 g |
| –– mononenasycené | 130,72 g |
| –– polynenasycené | 65,41 g |
| ––– omega 3 | 17,33 g |
| Vláknina | 10,36 g |
| Cholesterol | 1,35 g |
| Sodík | 58,00 g |
| Sůl | 144,98 g |
| Sacharidy | 20,10 g |
| – cukry | 9,18 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 fenykly | Fenykl hlíza | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
| cca 8 filetů 8 filetů ančoviček | Ančovičky v oleji | 1600 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| několik několik cherry rajčat ( jsou tam spíše pro barevnost nežli kvůli chuti ) | Rajčata cherry | |
| 8 listů 8 listů čerstvé šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
| zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 100 ml 100 ml bílého suchého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| Špagety jsem použila celozrnné pokud by někoho zarazila tmavší barva | Špagety pšeničné |