Nutriční hodnoty (Jablečný koláč s ovesnými vločkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 318 kJ / 3 661 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,26 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 37,55 g |
| Tuky | 162,11 g |
| – nasycené | 98,38 g |
| – nenasycené | 60,02 g |
| –– mononenasycené | 50,50 g |
| –– polynenasycené | 9,53 g |
| ––– omega 3 | 1,01 g |
| Vláknina | 35,04 g |
| Cholesterol | 459 mg |
| Sodík | 434 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 494,24 g |
| – cukry | 297,77 g |
| ––– laktóza | 1,44 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 šťavnatá jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| 135 g 135 g ovesných vloček | Vločky ovesné | 135 g |
| 150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 230 g 230 g cukru krupice | Cukr bílý | 230 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 2.5 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 180 g 180 g másla | Máslo kravské | 180 g |