Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pilaf s kuřecím masem uvařeným v polévce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 475 kJ /
1 548 kcal
Bílkoviny28,69 g
– z toho živočišné bílkoviny6,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,01 g
Tuky55,26 g
– nasycené9,64 g
– nenasycené43,14 g
–– mononenasycené29,21 g
–– polynenasycené13,92 g
––– omega 33,97 g
Vláknina16,37 g
Cholesterol 5 mg
Sodík 53 mg
Sůl0,08 g
Sacharidy229,16 g
– cukry20,69 g
––– laktóza0,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g kulatá rýže Rýže bílá 250 g
1 1 velká červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
2 hrsti 2 hrsti mraženého hrášku Hrášek zelený mražený
2 hrsti 2 hrsti nasekané koriandrové natě Koriandr listy čerstvé
2 2 máslo velký ořech Máslo kravské 2 g
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
100 ml 100 ml pasirovaných rajčat Dužina červeného rajčete čerstvá 100 g
1 l 1 l vývaru Vývar hovězí 1000 ml
kuřecí kusy kusy masa uvařené Vepřová kýta
2 2 čajové lžičky soli Sůl mořská
2 2 čajové lžičky pepře Pepř černý 2 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.