Nutriční hodnoty (Pilaf s kuřecím masem uvařeným v polévce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 475 kJ / 1 548 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,69 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,01 g |
| Tuky | 55,26 g |
| – nasycené | 9,64 g |
| – nenasycené | 43,14 g |
| –– mononenasycené | 29,21 g |
| –– polynenasycené | 13,92 g |
| ––– omega 3 | 3,97 g |
| Vláknina | 16,37 g |
| Cholesterol | 5 mg |
| Sodík | 53 mg |
| Sůl | 0,08 g |
| Sacharidy | 229,16 g |
| – cukry | 20,69 g |
| ––– laktóza | 0,02 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g kulatá rýže | Rýže bílá | 250 g |
| 1 1 velká červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| 2 hrsti 2 hrsti mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | |
| 2 hrsti 2 hrsti nasekané koriandrové natě | Koriandr listy čerstvé | |
| 2 2 máslo velký ořech | Máslo kravské | 2 g |
| 4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
| 100 ml 100 ml pasirovaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | 100 g |
| 1 l 1 l vývaru | Vývar hovězí | 1000 ml |
| kuřecí kusy kusy masa uvařené | Vepřová kýta | |
| 2 2 čajové lžičky soli | Sůl mořská | |
| 2 2 čajové lžičky pepře | Pepř černý | 2 g |