Nutriční hodnoty (Briouate)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 271 kJ / 782 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 70,52 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,18 g |
| Tuky | 38,11 g |
| – nasycené | 9,95 g |
| – nenasycené | 24,05 g |
| –– mononenasycené | 15,21 g |
| –– polynenasycené | 8,84 g |
| ––– omega 3 | 0,95 g |
| Vláknina | 10,80 g |
| Cholesterol | 572 mg |
| Sodík | 2,90 g |
| Sůl | 6,25 g |
| Sacharidy | 30,80 g |
| – cukry | 9,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 10 kusů 10 kusů placka Brekov (tenké průsvitné placky, možná by se daly nahradit rýžovým papírem) | ||
| 200 g 200 g šunky | Šunka vepřová vařená | 200 g |
| 50 g 50 g pancetty | Pancetta | 50 g |
| 2 2 velké uvařené brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 200 g 200 g ředkviček | Ředkvička čerstvá | 200 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1-2 1-2 vejce | Vejce slepičí | 105 g |
| 1 pl 1 pl oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| harissa | Harissa | |
| sůl | Sůl mořská |