Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s jogurtovým dresingem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 387 kJ / 332 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,27 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,58 g |
Tuky | 10,35 g |
– nasycené | 2,38 g |
– nenasycené | 7,71 g |
–– mononenasycené | 3,10 g |
–– polynenasycené | 4,61 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 8 mg |
Sodík | 543 mg |
Sůl | 1,23 g |
Sacharidy | 27,77 g |
– cukry | 20,97 g |
––– laktóza | 3,73 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g bílého tofu | Tofu natural | 100 g |
80 g 80 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 80 ml |
100 g 100 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 100 g |
1 1 středně velká kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
150 g 150 g ledového salátu | Salát ledový čerstvý | 150 g |
100 g 100 g salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | 100 g |
citron | Citrón čerstvý | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
pepř | Pepř černý | |
oregano | Oregano sušené | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
ocet balsamico | Ocet balsamikový bílý | |
olivový olej | Olej olivový |