Nutriční hodnoty (Salát z cizrny a fazolí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 367 kJ / 88 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,80 g |
| Tuky | 0,40 g |
| – nasycené | 0,12 g |
| – nenasycené | 0,24 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,20 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 4,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 64 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 16,00 g |
| – cukry | 15,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 20 dkg 20 dkg červeného zelí | Zelí červené čerstvé | 200 g |
| konzerva konzerva cizrny | Cizrna | |
| konzerva červených fazolí | Fazole červená ledvina sterilované | |
| malá konzerva malá konzerva kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| medvědí česnek | Česnek medvědí čerstvý | |
| petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| balzamikový ocet | Ocet balsamikový bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |