Vaječný koňak

Gabusa Kuchař: Gabusa

Nápoje 14 názorů

Suroviny

1/2 litru rumu
20 dkg moučkového cukru
1 vanilkový cukr
4-6 žloutků
2 salka
1 tatru
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. žloutky s cukrem ušleháme, vlijeme salka, tatru a nakonec rum. Vše promícháme. A je hotovo. Nevaříme!

Poznámka

Je to kalorická,ale výborná BOMBA.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 456 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vaječný koňak

  • Marie Hrubá Marie Hrubá(neregistrovaný)

    Také dělám vaječňák, a tak mě překvapil množství cukru v tomto receptu. Odhaduji, že vznikne opravdu tlamolepwww.toprecepty.cz

    Odpovědět

  • Marie Hrubá Marie Hrubá(neregistrovaný)

    Také dělám vaječňák, a tak mě překvapil množství cukru v tomto receptu. Odhaduji, že vznikne opravdu tlamolep

    Odpovědět

  • Nostadámus Nostadámus(neregistrovaný)

    tlamolep

    Odpovědět

  • olinka olinka(neregistrovaná)

    dávám dvě salka a dvě tatry.Je výborný.Dělám ho již mnoho let.Děti na něj vždy tajně chodily a i nyní se ptají jestli budu dělat,aby věděly kdy mají přijet.:yes: :yes: :yes:

    Odpovědět

  • stopa34 stopa34(neregistrovaný)

    zkusil jsem jen Rum a taky dobrý...

    Odpovědět

  • suplik38 suplik38(neregistrovaný)

    Přátelé.... Smíchal jsem dva recepty dohromady. Použil jsem salko, tatru, pudink a pěkně to povařil.... A je to BOMBA!!!!:-D
    Akorát jsem potřeboval vyprázdnit láhev, takže budu pít až o vánocích. Všem šťastné a veselé....

    Odpovědět

  • olina16 olina16

    Dělám stejně, jen bez cukru. Salko úplně stačí.

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa

    dělám také, ale raději jej vařím ;-)

    Odpovědět

  • Michaela Medkova Michaela Medkova

    Zapomněla jsem napsat, že tam již nedávám cukr.Salko je sladké dost.

    Odpovědět

  • Michaela Medkova Michaela Medkova

    Dělám tento koňak již několik let a je výborný.Vždy se po něm zapráší.Děláme ho většinou jen na vánoce a to se manžel již na něj těší.:yes:

    Odpovědět

  • HankaPu HankaPu

    Vyzkoušela jsem dva recepty na vaječný koňak. Myslím, že tam to slazené salko patří /neslazené se asi nevyrábí, nesetkala jsem se s ním/ a spolu s tatrou má koňak tu správnou hustotu. Přesně podle tohoto rozpisu je koňak výborný a na přípravu rychlý:yes::yes: +

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    Je tady napsané 2 salka a 1 tatru. Tatra je neslazená, salko je slazené. Já tatru nedávám vůbec.;-)

    Odpovědět

  • BAJINA BAJINA

    mam dotaz???ta tatra,nebo salko se dava sladke???nebo neslazene???:-Sdiky:-)

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    Moc dobré, já jen nedávám tatru, jen konzervu salka:yes:

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: vajecny konak recept vajecny konak recept na vajecny konak vaječný koňak ze salka výroba vaječného koňaku recept vajecny konak vaječný likér ze salka jak se dela vajecny konak recepty vajecny konak domácí vaječný koňak ze salka vaječný koňak ze salka vařený rychlý vaječný konak vaječný koňak ze salka bez vajec vaječný koňak bez vajec recepty na vaječný koňak recept na vaječný koňak ze salka vyroba vajecneho likeru vaječní konak vaječný vařený vaječný koňak ze salka

Zapomněl/a jsem heslo