Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí kapsa s hráškovým krémem a dukátky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie11 514 kJ /
2 752 kcal
Bílkoviny532,24 g
– z toho živočišné bílkoviny514,24 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,00 g
Tuky44,61 g
– nasycené12,23 g
– nenasycené23,18 g
–– mononenasycené16,16 g
–– polynenasycené7,02 g
––– omega 34,17 g
Vláknina21,00 g
Cholesterol 1,85 g
Sodík 1,45 g
Sůl3,51 g
Sacharidy44,89 g
– cukry15,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 kuřecích prsou Kuře prso 2100 g
3 3 uvařená vejce Vejce slepičí 210 g
česneková pasta ze zelených výhonků (květní stvol) Česnek čerstvý
směs koření na paellu Grilovací koření
olej Olej řepkový
300 ml 300 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 300 ml
300 g 300 g čerstvého hrášku (nebo mraženého) Hrášek zelený 300 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
pepř mletý Pepř černý mletý
5 g 5 g másla Máslo kravské 5 g
brambory Brambor zimní
bylinková sůl Sůl bylinková
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.