Nutriční hodnoty (Kuřecí kapsa s hráškovým krémem a dukátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 11 514 kJ / 2 752 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 532,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 514,24 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,00 g |
Tuky | 44,61 g |
– nasycené | 12,23 g |
– nenasycené | 23,18 g |
–– mononenasycené | 16,16 g |
–– polynenasycené | 7,02 g |
––– omega 3 | 4,17 g |
Vláknina | 21,00 g |
Cholesterol | 1,85 g |
Sodík | 1,45 g |
Sůl | 3,51 g |
Sacharidy | 44,89 g |
– cukry | 15,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 kuřecích prsou | Kuře prso | 2100 g |
3 3 uvařená vejce | Vejce slepičí | 210 g |
česneková pasta ze zelených výhonků (květní stvol) | Česnek čerstvý | |
směs koření na paellu | Grilovací koření | |
olej | Olej řepkový | |
300 ml 300 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 300 ml |
300 g 300 g čerstvého hrášku (nebo mraženého) | Hrášek zelený | 300 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
5 g 5 g másla | Máslo kravské | 5 g |
brambory | Brambor zimní | |
bylinková sůl | Sůl bylinková | |
olej | Olej řepkový |