Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brumík)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 003 kJ /
1 674 kcal
Bílkoviny46,05 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,01 g
Tuky95,28 g
– nasycené10,40 g
– nenasycené70,30 g
–– mononenasycené50,19 g
–– polynenasycené20,12 g
––– omega 35,53 g
Vláknina9,77 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 350 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy153,16 g
– cukry6,27 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku hrubé mouky nebo polohrubé Mouka pšeničná hrubá 187.5 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 lžička 1 lžička vanilkového aroma Aroma vanilkové 5 ml
1 hrnek 1 hrnek moučkového nebo krystalového cukru
6 lžic 6 lžic oleje Olej řepkový 66 ml
6 lžic 6 lžic horké vody Voda 108 ml
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
kůra z 1 1 citronu Citrón čerstvý 90 g
špetka špetka soli Sůl mořská
vanilkový pudink Puding v prášku
nutela Pomazánka z lískových ořechů

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.