Nutriční hodnoty (Brumík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 003 kJ / 1 674 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,01 g |
Tuky | 95,28 g |
– nasycené | 10,40 g |
– nenasycené | 70,30 g |
–– mononenasycené | 50,19 g |
–– polynenasycené | 20,12 g |
––– omega 3 | 5,53 g |
Vláknina | 9,77 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 350 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 153,16 g |
– cukry | 6,27 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
3/4 hrnku 3/4 hrnku hrubé mouky nebo polohrubé | Mouka pšeničná hrubá | 187.5 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 lžička 1 lžička vanilkového aroma | Aroma vanilkové | 5 ml |
1 hrnek 1 hrnek moučkového nebo krystalového cukru | ||
6 lžic 6 lžic oleje | Olej řepkový | 66 ml |
6 lžic 6 lžic horké vody | Voda | 108 ml |
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
kůra z 1 1 citronu | Citrón čerstvý | 90 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
vanilkový pudink | Puding v prášku | |
nutela | Pomazánka z lískových ořechů |