Nutriční hodnoty (Vrstvená jablková buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 644 kJ / 3 261 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,51 g |
Tuky | 150,05 g |
– nasycené | 13,71 g |
– nenasycené | 124,34 g |
–– mononenasycené | 85,52 g |
–– polynenasycené | 38,82 g |
––– omega 3 | 10,72 g |
Vláknina | 48,88 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 429 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 407,32 g |
– cukry | 184,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g celozrnné žitné mouky | Mouka žitná celozrnná hladká | 150 g |
75 g 75 g oleje | Olej řepkový | 75 ml |
50 g 50 g třtinového cukru (very dark) | Cukr třtinový | 50 g |
4 lžíce 4 lžíce vody | Voda | 72 ml |
1 lžíce 1 lžíce bio kakaového prášku | Kakao prášek | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
100 g 100 g celozrnné špaldové mouky (hladké) | Mouka špaldová celozrnná hladká | 100 g |
80 g 80 g sušeného rostlinného mléka | Nápoj sójový | |
100 ml 100 ml datlového sirupu | Sirup datlový | 100 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
50 ml 50 ml oleje | Olej řepkový | 50 ml |
5 g 5 g bio kypřícího prášku | Kypřící prášek bez fosfátů | 5 g |
1 1 tvaroh (kostka) | Tvaroh polotučný | |
100 ml 100 ml rostlinného mléka | Nápoj sójový | 100 ml |
3-4 3-4 nastrouhaná jablka (cca 400 g) | Jablko čerstvé | 525 g |
20 g 20 g vanilkové Fruktosy | Fruktóza | 20 g |
40 g 40 g kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 40 g |
skořice | Skořice ceylonská |