Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vrstvená jablková buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 644 kJ /
3 261 kcal
Bílkoviny45,87 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,51 g
Tuky150,05 g
– nasycené13,71 g
– nenasycené124,34 g
–– mononenasycené85,52 g
–– polynenasycené38,82 g
––– omega 310,72 g
Vláknina48,88 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 429 mg
Sůl1,09 g
Sacharidy407,32 g
– cukry184,75 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g celozrnné žitné mouky Mouka žitná celozrnná hladká 150 g
75 g 75 g oleje Olej řepkový 75 ml
50 g 50 g třtinového cukru (very dark) Cukr třtinový 50 g
4 lžíce 4 lžíce vody Voda 72 ml
1 lžíce 1 lžíce bio kakaového prášku Kakao prášek
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
100 g 100 g celozrnné špaldové mouky (hladké) Mouka špaldová celozrnná hladká 100 g
80 g 80 g sušeného rostlinného mléka Nápoj sójový
100 ml 100 ml datlového sirupu Sirup datlový 100 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
50 ml 50 ml oleje Olej řepkový 50 ml
5 g 5 g bio kypřícího prášku Kypřící prášek bez fosfátů 5 g
1 1 tvaroh (kostka) Tvaroh polotučný
100 ml 100 ml rostlinného mléka Nápoj sójový 100 ml
3-4 3-4 nastrouhaná jablka (cca 400 g) Jablko čerstvé 525 g
20 g 20 g vanilkové Fruktosy Fruktóza 20 g
40 g 40 g kukuřičného škrobu Škrob kukuřičný 40 g
skořice Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.