Nutriční hodnoty (Vepřové kostky na tymiánu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 5 612 kJ / 1 341 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 232,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 231,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 41,83 g |
| – nasycené | 11,49 g |
| – nenasycené | 20,69 g |
| –– mononenasycené | 17,16 g |
| –– polynenasycené | 3,53 g |
| ––– omega 3 | 0,37 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 480 mg |
| Sodík | 474 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 7,97 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřové kotlety bez kosti | Vepřová kotleta bez kosti | 1000 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 15-20 snítek 15-20 snítek čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
| 1/2 litru 1/2 litru masového vývaru | Vývar masový | 500 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| vepřové sádlo | Sádlo vepřové | |
| máslová jíška | Jíška máslová |