Nutriční hodnoty (Krůtí s paprikou a pórkem na víně v PH)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 775 kJ / 424 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 69,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,43 g |
| Tuky | 3,04 g |
| – nasycené | 0,85 g |
| – nenasycené | 1,74 g |
| –– mononenasycené | 1,16 g |
| –– polynenasycené | 0,59 g |
| ––– omega 3 | 0,57 g |
| Vláknina | 0,16 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 170 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 5,20 g |
| – cukry | 1,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g krůtích plátků | Krůta prsa bez kůže | 300 g |
| 2 2 špičaté, slabostěnné zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| asi 8 cm 8 cm bílé části pórku | Pórek čerstvý | |
| 1 PL 1 PL vinné hořčice | Hořčice plnotučná | |
| 1,5 dcl 1,5 dcl červeného vína (Frankovka) | Víno červené suché | 150 ml |
| 1 KL 1 KL koření Hungaria (sladká a pálivá paprika, oregano, pepř, hořčice) | Koření Argentina | |
| 1 KL 1 KL sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| špetka špetka drceného růžového pepře | Pepř růžový | |
| sůl dle chuti a trochu oleje | Olej řepkový |