Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krůtí s paprikou a pórkem na víně v PH)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 775 kJ /
424 kcal
Bílkoviny70,33 g
– z toho živočišné bílkoviny69,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,43 g
Tuky3,04 g
– nasycené0,85 g
– nenasycené1,74 g
–– mononenasycené1,16 g
–– polynenasycené0,59 g
––– omega 30,57 g
Vláknina0,16 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 170 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy5,20 g
– cukry1,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g krůtích plátků Krůta prsa bez kůže 300 g
2 2 špičaté, slabostěnné zelené papriky Paprika zelená čerstvá
asi 8 cm 8 cm bílé části pórku Pórek čerstvý
1 PL 1 PL vinné hořčice Hořčice plnotučná
1,5 dcl 1,5 dcl červeného vína (Frankovka) Víno červené suché 150 ml
1 KL 1 KL koření Hungaria (sladká a pálivá paprika, oregano, pepř, hořčice) Koření Argentina
1 KL 1 KL sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
špetka špetka drceného růžového pepře Pepř růžový
sůl dle chuti a trochu oleje Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.