Nutriční hodnoty (Králík na uzeném bůčku a žampionech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 176 kJ / 520 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,66 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,33 g |
Tuky | 29,26 g |
– nasycené | 18,56 g |
– nenasycené | 9,32 g |
–– mononenasycené | 8,26 g |
–– polynenasycené | 1,06 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 2,05 g |
Cholesterol | 92 mg |
Sodík | 90 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 30,56 g |
– cukry | 15,16 g |
––– laktóza | 7,66 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
králičí maso (stehna, přední běhy, hřbety) | Králík stehna | |
4-5 4-5 žampionů | Žampion čerstvý | |
150 150 uzeného bůčku (prorostlého) | Vepřový bok uzený | |
1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g |
150 ml 150 ml bílého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
200 ml 200 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
2 lístky 2 lístky bobkového listu | Bobkový list sušený | |
2 kuličky 2 kuličky nového koření | Nové koření | |
vývar podle potřeby | Vývar hovězí | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |