Nutriční hodnoty (Mrkvový řez se skořicí a ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 194 kJ / 3 632 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,84 g |
| Tuky | 191,10 g |
| – nasycené | 18,09 g |
| – nenasycené | 151,38 g |
| –– mononenasycené | 76,87 g |
| –– polynenasycené | 74,51 g |
| ––– omega 3 | 15,82 g |
| Vláknina | 27,10 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 678 mg |
| Sůl | 2,19 g |
| Sacharidy | 403,50 g |
| – cukry | 260,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 300 g 300 g mrkve nastrouhané najemno | Mrkev čerstvá | 300 g |
| 100 g 100 g nasekaných ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
| 1 1 nastrouhané oloupané jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
| 2 2 tvarohy | Tvaroh polotučný | |
| cukr | Cukr bílý | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 2 2 jahodové pudinky | Puding v prášku | |
| 800 ml 800 ml jahodové šťávy z kompotu (nebo vody) | Šťáva z kompotu | 800 ml |
| 1 1 jahodový kompot | Jahody zavařené | |
| tuk a hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |