Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Broskev Melba)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 951 kJ /
705 kcal
Bílkoviny3,49 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,49 g
Tuky1,62 g
– nasycené0,10 g
– nenasycené0,83 g
–– mononenasycené0,12 g
–– polynenasycené0,71 g
––– omega 30,04 g
Vláknina13,74 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 25 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy130,83 g
– cukry109,27 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 broskve Dužina broskve čerstvá
70 g 70 g třtinového cukru Cukr třtinový 70 g
1 1 citrón (šťáva) Citrón čerstvý 90 g
1 1 vanilkový lusk Vanilkové lusky
100 ml 100 ml sladkého bílého vína Víno bílé suché 100 ml
150 g 150 g malin Maliny čerstvé 150 g
30 g 30 g třtinového cukru Cukr třtinový 30 g
100 ml 100 ml sladkého bílého vína Víno bílé suché 100 ml
4 porce 4 porce vanilkové zmrzliny Zmrzlina vanilková

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.