Nutriční hodnoty (Broskev Melba)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 951 kJ / 705 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,49 g |
Tuky | 1,62 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 0,83 g |
–– mononenasycené | 0,12 g |
–– polynenasycené | 0,71 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 13,74 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 130,83 g |
– cukry | 109,27 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 broskve | Dužina broskve čerstvá | |
70 g 70 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 70 g |
1 1 citrón (šťáva) | Citrón čerstvý | 90 g |
1 1 vanilkový lusk | Vanilkové lusky | |
100 ml 100 ml sladkého bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
150 g 150 g malin | Maliny čerstvé | 150 g |
30 g 30 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 30 g |
100 ml 100 ml sladkého bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
4 porce 4 porce vanilkové zmrzliny | Zmrzlina vanilková |