Nutriční hodnoty (Bagel à la maltská ftira)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 112 kJ / 27 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,90 g |
| Tuky | 0,18 g |
| – nasycené | 0,04 g |
| – nenasycené | 0,11 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,07 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 3,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 9 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 3,60 g |
| – cukry | 3,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 bagel | ||
| 1/2 1/2 80 g konzervy tuňáka | Tuňák ve vlastní šťávě | |
| 3 3 cherry rajčátka na malé kostičky | Rajčata cherry | 90 g |
| 1,5 1,5 polévkové lžíce bílých fazolek (z konzervy postačí) | Fazole bílé | |
| lžička lžička jarní cibulky nebo pórku | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 1 polévková lžíce Passaty (nezaměňovat s protlakem nebo kečupem) | Protlak rajčatový | |
| 3 lístky 3 lístky čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
| 3 lístky 3 lístky čerstvé máty | Máta peprná list čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |