Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborové šišky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 579 kJ /
2 050 kcal
Bílkoviny68,36 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,00 g
Tuky19,42 g
– nasycené4,34 g
– nenasycené8,75 g
–– mononenasycené5,95 g
–– polynenasycené2,80 g
––– omega 30,14 g
Vláknina28,10 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 4,25 g
Sůl10,42 g
Sacharidy386,50 g
– cukry15,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g vařených brambor Brambor zimní 800 g
10 g 10 g soli Sůl mořská 10 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
350 g 350 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 350 g
mák Mák modrý
cukr Cukr bílý
rozpuštěné máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.