Nutriční hodnoty (Nejlepší hovězí burger (tvrdí Dita P.))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 272 kJ / 1 260 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 129,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,24 g |
Tuky | 73,79 g |
– nasycené | 13,88 g |
– nenasycené | 49,19 g |
–– mononenasycené | 19,64 g |
–– polynenasycené | 29,55 g |
––– omega 3 | 0,69 g |
Vláknina | 7,44 g |
Cholesterol | 817 mg |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 4,11 g |
Sacharidy | 15,31 g |
– cukry | 6,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 600 g |
2 lžíce 2 lžíce rajčatové passaty | Pyré z červených rajčat | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce worcestrové omáčky | Worcestrová omáčka | 30 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 hrst 1 hrst petrželky | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
4 4 hamburgerové housky | Houska pšeničná | |
4 listy 4 listy salátu (hlávkový nebo ledový) | Salát hlávkový čerstvý | |
4 lžíce 4 lžíce tatarské omáčky | Tatarská omáčka | 60 g |
1 1 –2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
8 plátků 8 plátků rajčat | Rajče červené čerstvé |