Nutriční hodnoty (Hynkovský salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 1 983 kJ / 474 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 28,61 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,70 g |
| Tuky | 23,05 g |
| – nasycené | 8,21 g |
| – nenasycené | 10,03 g |
| –– mononenasycené | 8,17 g |
| –– polynenasycené | 1,87 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 8,27 g |
| Cholesterol | 548 mg |
| Sodík | 813 mg |
| Sůl | 1,90 g |
| Sacharidy | 30,18 g |
| – cukry | 12,28 g |
| ––– laktóza | 3,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 střední uvařené brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 2 2 vejce uvařené | Vejce slepičí | 140 g |
| 50 g 50 g sýru Eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
| 2 lžičky 2 lžičky kečupu | Kečup sladký | 10 ml |
| 5 5 plátků slaniny nakrájené na kostičky a opečené na pánvi | Špek | |
| 5 5 cherry rajčátek na ozdobu | Rajčata cherry | 150 g |
| petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |