Nutriční hodnoty (Hynkovský salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 1 983 kJ / 474 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 32,31 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 28,61 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,70 g | 
| Tuky | 23,05 g | 
| – nasycené | 8,21 g | 
| – nenasycené | 10,03 g | 
| –– mononenasycené | 8,17 g | 
| –– polynenasycené | 1,87 g | 
| ––– omega 3 | 0,09 g | 
| Vláknina | 8,27 g | 
| Cholesterol | 548 mg | 
| Sodík | 813 mg | 
| Sůl | 1,90 g | 
| Sacharidy | 30,18 g | 
| – cukry | 12,28 g | 
| ––– laktóza | 3,25 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 2 střední uvařené brambory | Brambor zimní | 100 g | 
| 2 2 vejce uvařené | Vejce slepičí | 140 g | 
| 50 g 50 g sýru Eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g | 
| 2 lžičky 2 lžičky kečupu | Kečup sladký | 10 ml | 
| 5 5 plátků slaniny nakrájené na kostičky a opečené na pánvi | Špek | |
| 5 5 cherry rajčátek na ozdobu | Rajčata cherry | 150 g | 
| petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |