Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Višňový dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 16

Energie28 801 kJ /
6 884 kcal
Bílkoviny134,26 g
– z toho živočišné bílkoviny83,26 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,00 g
Tuky417,17 g
– nasycené202,59 g
– nenasycené186,30 g
–– mononenasycené132,65 g
–– polynenasycené53,65 g
––– omega 32,60 g
Vláknina24,00 g
Cholesterol 2,56 g
Sodík 1,16 g
Sůl3,48 g
Sacharidy636,00 g
– cukry426,50 g
––– laktóza37,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
7 7 vajec (žloutky a bílky zvlášť) Vejce slepičí 490 g
150 g 150 g krupicového cukru Cukr bílý 150 g
1 1 vanilkový lusk Vanilkové lusky
150 g 150 g na jemno nastrouhané čokolády Čokoláda mléčná 30% 150 g
150 g 150 g mletých mandlí Mandle loupané mleté 150 g
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
3 lžičky 3 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 velká sklenice 1 velká sklenice višňového kompotu Višně zavařené
750 g 750 g smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 750 ml
50 g 50 g krupicového cukru Cukr bílý 50 g
6 lžic 6 lžic šťávy z višňového kompotu Višně zavařené
tuk na vymazání formy Margarín
200 g 200 g čokoládových hoblinek Cukrářské zdobení 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.