Nutriční hodnoty (Segedínský salát podle ČSN)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 970 kJ / 2 144 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,01 g |
| Tuky | 205,97 g |
| – nasycené | 41,21 g |
| – nenasycené | 150,51 g |
| –– mononenasycené | 42,14 g |
| –– polynenasycené | 108,38 g |
| ––– omega 3 | 2,03 g |
| Vláknina | 11,40 g |
| Cholesterol | 470 mg |
| Sodík | 4,99 g |
| Sůl | 11,90 g |
| Sacharidy | 30,70 g |
| – cukry | 18,64 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g sterilovaného bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 300 g |
| 300 g 300 g měkkého salámu | Měkký salám | 300 g |
| 140 g 140 g kyselých okurek | Okurka polní zavařená | 140 g |
| 50 g 50 g sterilované papriky | Paprika červená sterilovaná | 50 g |
| menší cibule | Cibule čerstvá | |
| plátek plátek slaniny (uzeného bůčku) | Špek | |
| lžička lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | |
| 200 g 200 g majonézy | Majonéza | 200 g |
| lžička lžička cukru | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská |