Nutriční hodnoty (Marcipán - výroba)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 376 kJ / 1 046 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 50,00 g |
| – nasycené | 4,00 g |
| – nenasycené | 44,00 g |
| –– mononenasycené | 23,00 g |
| –– polynenasycené | 21,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 10,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 124,00 g |
| – cukry | 107,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g mandlová mouka (nebo loupané mandle) | Mouka mandlová | 100 g |
| 100 g 100 g cukr mletý (nebo práškový) | Cukr bílý | 100 g |
| několik několik hořkých mandlí (nebo meruňková jádra, nebo mandlové aroma) | Mandle neloupané | |
| 10 g 10 g sirup glukozový (nebo med) | Sirup citronový | 10 ml |
| voda | Voda |