Nutriční hodnoty (Domácí lečo s česnekem do skleniček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 525 kJ / 1 798 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 43,55 g |
| Tuky | 66,52 g |
| – nasycené | 32,11 g |
| – nenasycené | 35,91 g |
| –– mononenasycené | 27,63 g |
| –– polynenasycené | 8,29 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 87,20 g |
| Cholesterol | 54 mg |
| Sodík | 6,61 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 224,50 g |
| – cukry | 146,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | 1000 g |
| 3 3 kapie | Paprika červená čerstvá | 750 g |
| 1 kg 1 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
| 500 g 500 g cibule | Cibule čerstvá | 500 g |
| 1 palička 1 palička česneku (podle chuti) | Česnek čerstvý | 80 g |
| 4 lžíce 4 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 60 g |
| 2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |