Nutriční hodnoty (Ovocný koláč pro diabetiky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 4 862 kJ / 1 162 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,80 g |
| Tuky | 75,12 g |
| – nasycené | 10,45 g |
| – nenasycené | 53,60 g |
| –– mononenasycené | 39,01 g |
| –– polynenasycené | 14,59 g |
| ––– omega 3 | 3,72 g |
| Vláknina | 2,64 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 520 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 76,64 g |
| – cukry | 1,76 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 celá vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 8 lžic 8 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 88 g |
| 4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce vody | Voda | 54 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce Cukrenu (umělé sladidlo na bázi Sukralozy) | E951 - Aspartam | |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |