Nutriční hodnoty (Pstruh v citronovo-bylinkové marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 225 kJ / 54 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,54 g |
Tuky | 0,58 g |
– nasycené | 0,33 g |
– nenasycené | 0,23 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,13 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 3,56 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 9,60 g |
– cukry | 0,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 porce 4 porce rybích filetů (já měla) pstruha s červeným masem | Treska filet | |
2 lžičky 2 lžičky nastrouhané citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 10 g |
2 lžičky 2 lžičky čerstvého kopru | Kopr nať čerstvý | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžička 1 lžička čerstvého nasekaného rozmarýnu | Rozmarýn sušený | 5 g |
bílý pepř | Pepř bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový | |
kousek kousek másla | Máslo kravské |