Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pstruh v citronovo-bylinkové marinádě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie225 kJ /
54 kcal
Bílkoviny1,54 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,54 g
Tuky0,58 g
– nasycené0,33 g
– nenasycené0,23 g
–– mononenasycené0,10 g
–– polynenasycené0,13 g
––– omega 30,00 g
Vláknina3,56 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy9,60 g
– cukry0,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 porce 4 porce rybích filetů (já měla) pstruha s červeným masem Treska filet
2 lžičky 2 lžičky nastrouhané citronové kůry Citronová kúra čerstvá 10 g
2 lžičky 2 lžičky čerstvého kopru Kopr nať čerstvý
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžička 1 lžička čerstvého nasekaného rozmarýnu Rozmarýn sušený 5 g
bílý pepř Pepř bílý
sůl Sůl mořská
olivový olej Olej olivový
kousek kousek másla Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.