Nutriční hodnoty (Pstruh v citronovo-bylinkové marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 225 kJ / 54 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,54 g |
| Tuky | 0,58 g |
| – nasycené | 0,33 g |
| – nenasycené | 0,23 g |
| –– mononenasycené | 0,10 g |
| –– polynenasycené | 0,13 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 3,56 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 9,60 g |
| – cukry | 0,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 porce 4 porce rybích filetů (já měla) pstruha s červeným masem | Treska filet | |
| 2 lžičky 2 lžičky nastrouhané citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 10 g |
| 2 lžičky 2 lžičky čerstvého kopru | Kopr nať čerstvý | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžička 1 lžička čerstvého nasekaného rozmarýnu | Rozmarýn sušený | 5 g |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| kousek kousek másla | Máslo kravské |