Nutriční hodnoty (Levandulová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 904 kJ / 4 040 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 98,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 63,62 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,50 g |
| Tuky | 211,74 g |
| – nasycené | 121,48 g |
| – nenasycené | 76,85 g |
| –– mononenasycené | 66,80 g |
| –– polynenasycené | 10,05 g |
| ––– omega 3 | 1,06 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 1,59 g |
| Sodík | 625 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 431,00 g |
| – cukry | 214,60 g |
| ––– laktóza | 10,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 170 g 170 g cukru | Cukr bílý | 170 g |
| 200 g 200 g změklého másla | Máslo kravské | 200 g |
| 4 4 vejce pokojové teploty | Vejce slepičí | 280 g |
| 250 g 250 g měkkého tvarohu pokojové teploty | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 1 sáček 1 sáček kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 1 balíček 1 balíček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g |
| 1 lžíce 1 lžíce levandulových květů, suchých nebo čerstvých | ||
| máslo | Máslo kravské | |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| moučkový cukr na pocukrování | Cukr bílý |