Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hřebínky v citrónové marinádě, s citrónovo-mátovým dresinkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 332 kJ /
1 274 kcal
Bílkoviny11,45 g
– z toho živočišné bílkoviny10,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,78 g
Tuky115,87 g
– nasycené9,75 g
– nenasycené100,46 g
–– mononenasycené66,35 g
–– polynenasycené34,11 g
––– omega 38,35 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 40 mg
Sodík 226 mg
Sůl0,43 g
Sacharidy46,44 g
– cukry22,37 g
––– laktóza9,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 grilovací žebírka (jednotivé kosti s masem) Vepřová žebra
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
3 lžíce 3 lžíce balzamikového octa Ocet balsamikový bílý 60 ml
šťáva a kůra z 1/2 citrónu Citronová kúra čerstvá
1 lžíce 1 lžíce třtinového cukru Cukr třtinový 12 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
200 g 200 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 200 ml
1 lžíce 1 lžíce majonézy Majonéza 15 g
1 lžíce 1 lžíce nasekané máty Máta peprná list čerstvá 15 g
šťáva a kůra z 1/2 citrónu Citronová kúra čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.