Nutriční hodnoty (Hřebínky v citrónové marinádě, s citrónovo-mátovým dresinkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 332 kJ / 1 274 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,78 g |
Tuky | 115,87 g |
– nasycené | 9,75 g |
– nenasycené | 100,46 g |
–– mononenasycené | 66,35 g |
–– polynenasycené | 34,11 g |
––– omega 3 | 8,35 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 226 mg |
Sůl | 0,43 g |
Sacharidy | 46,44 g |
– cukry | 22,37 g |
––– laktóza | 9,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 grilovací žebírka (jednotivé kosti s masem) | Vepřová žebra | |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
3 lžíce 3 lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 60 ml |
šťáva a kůra z 1/2 citrónu | Citronová kúra čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 12 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
200 g 200 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
1 lžíce 1 lžíce majonézy | Majonéza | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce nasekané máty | Máta peprná list čerstvá | 15 g |
šťáva a kůra z 1/2 citrónu | Citronová kúra čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |