Nutriční hodnoty (Hřebínky v citrónové marinádě, s citrónovo-mátovým dresinkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 332 kJ / 1 274 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,78 g |
| Tuky | 115,87 g |
| – nasycené | 9,75 g |
| – nenasycené | 100,46 g |
| –– mononenasycené | 66,35 g |
| –– polynenasycené | 34,11 g |
| ––– omega 3 | 8,35 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 40 mg |
| Sodík | 226 mg |
| Sůl | 0,43 g |
| Sacharidy | 46,44 g |
| – cukry | 22,37 g |
| ––– laktóza | 9,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 grilovací žebírka (jednotivé kosti s masem) | Vepřová žebra | |
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 60 ml |
| šťáva a kůra z 1/2 citrónu | Citronová kúra čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 12 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 200 g 200 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce majonézy | Majonéza | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce nasekané máty | Máta peprná list čerstvá | 15 g |
| šťáva a kůra z 1/2 citrónu | Citronová kúra čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |