Nutriční hodnoty (Bulgur s olivami po středomořsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 564 kJ / 2 286 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,69 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 64,69 g |
| Tuky | 26,92 g |
| – nasycené | 4,10 g |
| – nenasycené | 22,16 g |
| –– mononenasycené | 16,90 g |
| –– polynenasycené | 5,26 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 65,54 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 505 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 415,54 g |
| – cukry | 28,34 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky uvařeného bulguru | Pšeničný bulgur | 500 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 1 1 bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 1 sklenička 1 sklenička černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
| trochu trochu vývaru (nebo vody) | Vývar masový | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá |