Nutriční hodnoty (Vánoční bezinkové víno II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 39 974 kJ / 9 555 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,50 g |
| Tuky | 16,50 g |
| – nasycené | 6,65 g |
| – nenasycené | 9,85 g |
| –– mononenasycené | 6,55 g |
| –– polynenasycené | 3,30 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 124,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 54 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 2 258,00 g |
| – cukry | 2 241,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 l 2 l opraných bezinek | Bez černý čerstvý | 2000 g |
| 4 l 4 l vody | Voda | 4000 ml |
| 5 kuličky 5 kuličky pepře | Pepř černý | |
| 4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 3 ks 3 ks celé skořice | Skořice ceylonská | |
| 3 3 hřebíčky | Hřebíček | |
| 2 kg 2 kg cukru | Cukr bílý | 2000 g |
| 5 dkg 5 dkg droždí | Droždí pekařské lisované | 50 g |