Nutriční hodnoty (Česnekové kuřecí s hráškem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 091 kJ / 1 217 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 136,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 119,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,68 g |
| Tuky | 50,45 g |
| – nasycené | 30,16 g |
| – nenasycené | 19,04 g |
| –– mononenasycené | 15,58 g |
| –– polynenasycené | 3,46 g |
| ––– omega 3 | 1,27 g |
| Vláknina | 21,42 g |
| Cholesterol | 403 mg |
| Sodík | 305 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 45,47 g |
| – cukry | 13,96 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg kuřecích prsou | Kuře prso | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mraženého hrášku (250 ml) | Hrášek zelený mražený | 250 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1/2 l 1/2 l kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 500 ml |
| 1 hrst 1 hrst jemně nasekané pažitky | Pažitka čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |