Nutriční hodnoty (Zapékaná bramborová kaše)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 946 kJ / 1 182 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 31,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,58 g |
| Tuky | 23,80 g |
| – nasycené | 10,90 g |
| – nenasycené | 9,24 g |
| –– mononenasycené | 7,84 g |
| –– polynenasycené | 1,41 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 26,80 g |
| Cholesterol | 319 mg |
| Sodík | 1,17 g |
| Sůl | 2,71 g |
| Sacharidy | 177,00 g |
| – cukry | 21,83 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 hrsti 2 hrsti kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | |
| 1 lžíce 1 lžíce sekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 100 g 100 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový |