Nutriční hodnoty (Řez s ovocem a tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 20 477 kJ / 4 894 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,54 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
| Tuky | 218,93 g |
| – nasycené | 21,71 g |
| – nenasycené | 180,98 g |
| –– mononenasycené | 128,03 g |
| –– polynenasycené | 52,95 g |
| ––– omega 3 | 15,48 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 792 mg |
| Sodík | 528 mg |
| Sůl | 1,84 g |
| Sacharidy | 638,95 g |
| – cukry | 272,25 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 3/4 hrnku 3/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 187.5 ml |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru krystal | Cukr bílý | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| kakao | Kakao prášek | |
| 2 2 tvarohy | Tvaroh polotučný | |
| 2 2 pudinky | Puding v prášku | |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| cukr dle potřeby | Cukr bílý | |
| ovoce (kompot) | Jahody čerstvé |