Nutriční hodnoty (Celerové julienne - přílohové)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 423 kJ / 101 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,10 g |
| Tuky | 5,50 g |
| – nasycené | 3,55 g |
| – nenasycené | 1,65 g |
| –– mononenasycené | 1,50 g |
| –– polynenasycené | 0,15 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 18 mg |
| Sodík | 22 mg |
| Sůl | 0,05 g |
| Sacharidy | 3,55 g |
| – cukry | 2,15 g |
| ––– laktóza | 1,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| celer (velký) | Celer bulva čerstvá | |
| 10 10 bobkových listů | Bobkový list sušený | |
| 0,5 dl 0,5 dl smetany | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |
| ořech másla | Máslo kravské | |
| 0,5 dl 0,5 dl bílého vína | Víno bílé suché | 50 ml |
| sůl | Sůl mořská |